Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Serveis als socis > Convocatòries internacionals

Convocatòries internacionals

<< Altres convocatòries

Vols formar part de l'IETM?

Data de termini de presentació: 12 de desembre de 2022

 • Data de publicació: 1 de desembre de 2022

  Data de realització: 1 de desembre de 2022

  Descripció

  Després de l’èxit i el fort impacte de la primera convocatòria de l’IETM Global Connect 2021-2022, ja està disponible la nova convocatòria de sol·licituds per l’any 2023! L’esdeveniment té l’objectiu d’enfortir la xarxa IETM amb noves veus i continuar el seu treball i recerca en inclusió, diversitat i accessibilitat.

  Gràcies al suport dels membres associats de l’IETM i la beca de la xarxa de la Unió Europea de l’IETM, les sol·licituds per aquesta convocatòria estan obertes a professionals de les arts escèniques d’arreu del món (productors, artistes, gestors, presentadors, entre altres) que tinguin almenys 5 anys d’experiència professional en el camp.

  IETM busca a professionals que es comprometin a augmentar la consciència global, la inclusió, l’accessibilitat i la connectivitat en el sector cultural en general i en les seves pròpies comunitats. Les persones escollides tindran l’oportunitat d’ampliar les seves connexions internacionals, desenvolupar noves habilitats i coneixements, compartir activament les seves perspectives amb la xarxa IETM i aportar nous coneixements i aprenentatge a les seves comunitats.

  Per aconseguir-ho, rebran una adhesió a l’IETM durant 5 anys (des de principis de 2023 fins a finals de 2027), amb accés gratuït a totes les seves reunions. A més, també rebran suport financer per participar en la reunió plenària de l’IETM 2023 a Aarhus, Dinamarca i també, com a part del ple, a la reunió anual de connectors globals d’IETM.

  L’IETM és una àmplia xarxa amb gran influència amb més de 500 organitzacions de les arts escèniques i membres que treballen dins aquest sector de tot el món. Fundada l’any 1981, inclouen membres de totes les disciplines de les arts escèniques i de totes les funcions de l’ecosistema: artistes, productors, empreses, espais, festivals, centres de recerca i recursos, residències, entitats governamentals, etcètera.

  Finalització del termini: 12 de desembre de 2022 a les 17:00 CET

Enllaços relacionats