Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Serveis als socis > Convocatòries internacionals

Convocatòries internacionals

<< Altres convocatòries

Participació a l'estand paraigües de l'ICEC a la fira Strtfstvl d'Utrecht

Data de termini de presentació: 12 de desembre de 2022

 • Data de publicació: 15 de novembre de 2022

  Data de realització: 3 de març de 2023

  Població: Utrecht

  País: Països Baixos

  Descripció

  Després de dos anys de cancel·lacions, s’apropa la futura edició de l’Strtfstvl, la fira de referència d’arts de carrer dels Països Baixos. L’Strtfstvl Showcase tindrà lloc el 3 i 4 de març de 2023 al centre De Fabrique d’Utrecht.

  Durant els dies de l’esdeveniment, hi assistiran més de 1.000 visitants, 250 professionals i representants de 200 festivals internacionals. També s’hi podran veure més de 100 showcases emergents davant d’una audiència molt variada, entre els quals hi podràs trobar organitzadors de festivals, promotors, agents i amants del teatre de carrer.

  Aquest 2023 serà la primera vegada en què Catalan Arts – ICEC, hi serà present amb un estand paraigües institucional.

  Addicionalment, per la pròxima edició, Strtfstvl ha col·laborat activament amb l’Associació Neerlandesa de Festivals d’Exterior (VBFN) i l’Associació Neerlandesa d’Artistes de Teatre de Carrer (Belangenvereniging Buitentheater). Ambdós estaran presents a l’Strtfstvl i participaran en els speed dates, als pitchings i a les sessions informatives.

  Si ets una companyia/empresa catalana (amb seu a Catalunya) del sector de les arts escèniques (amb especial èmfasi a les arts de carrer) que desitja assistir-hi per desenvolupar el seu negoci al mercat internacional, ampliar la seva xarxa de contactes i establir nous lligams, envia’ns un correu incloent “Utrecht23” a brussels.icec@gencat.cat per tal de comptar-vos entre les empreses participants en l’estand paraigües i per gaudir de tots els avantatges que us ofereix aquesta presència institucional.
   


  Data límit: 12 de desembre de 2022

  Email: brussels.icec@gencat.cat

Enllaços relacionats