Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Serveis als socis > Convocatòries internacionals

Convocatòries internacionals

<< Altres convocatòries

Convocatòria per participar a l’estand Catalan Arts a CINARS 2022

Data de termini de presentació: 23 de setembre de 2022

 • Data de publicació: 21 de setembre de 2022

  Data de realització: 7 de novembre de 2022

  Població: Montreal

  País: Canadà

  Descripció

  El Departament de Cultura, a través de l’Àrea de Mercats de l’ICEC i en col·laboració amb l’Institut Ramon Llull, torna a organitzar una missió al Quebec amb un estand paraigua, obert a la participació de les empreses i entitats catalanes que vulguin assistir a la propera edició de CINARS, que tindrà lloc a Montreal del 7 al 12 de novembre de 2022.

  CINARS, que enguany celebra la 20ª edició, és un dels punts de trobada de les arts escèniques més important del món. Té lloc cada dos anys des del 1984 a Montreal i on durant la pandèmia s’ha seguit celebrant en format virtual. Sol reunir al voltant d’uns 1500 professionals de més de 40 països d’arreu del món, hi tenen lloc més de 20 showcases oficials i s’hi presenten en total uns 360 espectacles.

  Si sou una companyia, artista, o persona que treballa fent distribució i esteu interessats en participar en l’estand català a CINARS, envieu un correu, adjuntant:

      Les dades de la vostra empresa
      Les dades de la persona que hi assistirà

  A london.icec@gencat.cat  i us indicarem com procedir.

  El preu de l’acreditació és de 275 dòlars canadencs (209 euros aproximadament) fins el 23 de setembre.

  Si us dediqueu a la programació o sou una entitat i també esteu interessats a participar en aquesta edició de CINARS, poseu-vos en contacte amb nosaltres i també us explicarem quines són les passes a seguir.

  A més, Catalan Arts està preparant un llibret per donar visibilitat i suport a la vostra presència a la fira. Si voleu formar part dels nostres materials promocionals, si us plau informeu-nos de la vostra participació abans del 30 de setembre 2022.

  Per si és del vostre interès, de cara a l’edició, podeu veure diversos espectacles catalans seleccionats per als showcases. La companyia catalana La Petita Malumaluga actuarà amb la peça The moon in a pot dins la programació oficial de showcases professionals, així com els catalano-britànics Humanhood que posaran en escena la peça de dansa Infinite. Totes dues actuacions tindran lloc el 9 de novembre. Així mateix, l’Agnés Mateus i en Quim Tarrida presentaran Rebota, rebota y en tu cara explota, del 3 al 8 de novembre a l’espai La Chapelle.

  Email: london.icec@gencat.cat

  Web: https://cinars.org/en/cinars