Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Serveis als socis > Convocatòries internacionals

Convocatòries internacionals

<< Altres convocatòries

Convocatòria artística oberta per formar part del Festival Santiago Off

Data de termini de presentació: 31 d'octubre de 2022

 • Data de publicació: 7 de juliol de 2022

  Data de realització: 19 de gener de 2023

  Descripció

  La dotzena versió del Festival Santiago Off obre la seva convocatòria nacional i internacional a aquells espectacles professionals i emergents d’arts escèniques (teatre, dansa, arts circenses, circ, interdisciplines) i de música enfocats en la renovació artística, que s’interessin a formar part d’aquesta trobada. A més, aquesta versió generarà per tercer any consecutiu una línia de programació digital, per acollir creacions audiovisuals en els seus diferents formats. (Videoart, curts, capsules audiovisuals, microdocumentals, etc).

  Aquesta nova edició del festival es realitzarà del 19 al 28 de gener de 2023 en diferents espais d’exhibició i circulació nacional i internacional associats al festival, així com en diferents canals de transmissió remota.

  La Fundació Santiago Off té com a missió democratitzar l’accés a la cultura i el desenvolupament artístic del país. Es proposa apropar l’art i les seves manifestacions a la ciutadania i alhora, gestionar nous mitjans, plataformes i oportunitats de formació, visibilització, validació, circulació, internacionalització i promoció per als /les creadors /es i les creacions nacionals.

  La convocatòria estarà vigent fins a les 23:59 (hora xilena) del dilluns 31 d’octubre de 2022.

  La postulació es rebrà exclusivament per via digital, mitjançant el formulari disponible a la PÀGINA WEB. En cas de consultes de la convocatòria, escriure al correu contacto@santiagooff.com.

  AQUI podeu consultar les BASES de la convocatòria.