Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Serveis als socis > Convocatòries internacionals

Convocatòries internacionals

<< Altres convocatòries

Festival Fisico d'Alba (Piemonte, Itàlia)

Data de termini de presentació: 23 de maig de 2022

 • Data de publicació: 4 de maig de 2022

  Data de realització: 30 de setembre de 2022

  Població: Alba

  Provincia: Piemonte

  País: Itàlia

  Descripció

  FISICO és el nom pel qual es coneix el Festival Internacional de Teatre Físic d’Alba (Piemonte, Itàlia), un festival dedicat al teatre en totes les seves formes i expressions. Inaugurat el 2020, el festival es caracteritza per ser l’únic festival d’arts escèniques italià que té en compte i privilegia el teatre físic. L’objectiu del festival és proposar espectacles que se centrin en el llenguatge corporal i que treballin principalment en aquesta línia comunicativa, franquejant les barreres lingüístiques i aposant per una transversalitat i universalitat de l’expressió. Enguany, tindrà lloc del 30 de setembre al 2 d’octubre de 2022.  

  La convocatòria va dirigida a companyies professionals de teatre o arts escèniques, tant a nivell nacional com internacional, que centrin el seu repertori en les diverses expressions del teatre físic, des del teatre gestual, fins al pallasso, el mim, entre d’altres. Els espectacles han de tenir un desenvolupament dramatúrgic no verbal, encara que poden incorporar el text parlat, les obres han de poder-se comprendre i seguir per públics de diferents llengües i parts del planeta, sense que aquest fet sigui un obstacle.  
  Procés d’inscripció

  Les companyies interessades en presentar-se a la convocatòria han d’enviar les seves propostes AQUI.

  A més d’omplir correctament el formulari, les companyies interessades han de facilitar un vídeo complet del seu espectacle o proposta d’espectacle a la direcció. No es valoraran sota cap pretext les candidatures que es presentin sense vídeo.  

  Un cop passada la primera fase del procés de selecció, FISICO podrà demanar als artistes que presentin material addicional per valorar les respectives candidatures. Aquest material es pot presentar indistintament en anglès o italià. 

  Procés de selecció

  Entre els espectacles que es presentin a la convocatòria, la direcció de FISICO triarà un total de cinc espectacles per presentar en el marc del festival. Es demanarà a les empreses seleccionades que facin entre dues i tres actuacions, en funció de les necessitats de la programació i els espais disponibles.

  Per més informació o dubtes, contacteu amb l’oficina de Catalan Arts – ICEC París, a l’adreça de correu següent: paris.icec@gencat.cat.   

  Email: paris.icec@gencat.cat