Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Serveis als socis > Convocatòries internacionals

Convocatòries internacionals

<< Altres convocatòries

Off del Festival d'Aurillac (França)

Data de termini de presentació: 28 de febrer de 2022

 • Data de publicació: 8 de febrer de 2022

  Data de realització: 17 d'agost de 2022

  Població: Aurillac

  Descripció

  Le Prapluie és un dels centres nacionals de les arts de carrer i de l’espai públic (Centre National des Arts de la Rue et de l’Espace Public) de França, gestionat per l’associació ECLAT, i un dels referents per a la creació i la difusió dels projectes artístics i culturals dissenyats per i pensats des de l’espai públic. Des del 1986 i amb Michel Crespin al capdavant de l’associació, ÉCLAT s’encarrega de l’organització del Festival International de Théâtre de Rue, el festival internacional de les arts de carrer i de l’espectacle amb més ressò i propostes internacionals del panorama francès; i des del 2004 s’ocupen també de la primera “fàbrica” de les arts de carrer, Le Parapluie, amb la missió de ser una residència per a artistes nacionals i internacionals i d’acompanyar-los, a tots ells, en els seus processos de creació i investigació.  

  Enguany, el Festival d’Aurillac torna amb més força que mai, del 17 al 20 d’agost de 2022 després de dos anys de pausa com a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19 que, com en tantes altres ocasions, no facilità la seva realització en presencial. A més, el festival celebrarà la seva trenta-cinquena edició amb una proposta completa i arriscada, després de dues edicions “intermèdies” —la del 2020 i la del 2021—, en les quals es prioritzà la reflexió i la introspecció a causa del format digital i la sensació de canvi sobtat que la pandèmia havia provocat. Per això mateix, l’ÉCLAT obra, de nou, la possibilitat a les companyies internacionals i nacionals, englobades sota un mateix paraigües batejat com l’Off (“Compagnies de passage”), d’actuar en el marc de la programació d’aquest 2022 i de formar part d’aquesta gran xarxa que creu en el poder transformador de les arts de carrer i de les arts en viu.   

  Procés d’inscripció

  Per a inscriure’s al Festival, cal enviar un e-mail a cie.passage@aurillac.net que contingui els documents següents:

      Una descripció detallada de l’espectacle o del projecte proposat (intenció artística, públic, etc.).
      Una nota amb la fitxa tècnica i altres particularitats tècniques.
      En el cas dels espectacles fixes (no itinerants), també cal adjuntar un pla d’implementació (com el del model).

  Es valorarà positivament que es facilitin enllaços a vídeos i enregistraments de les peces artístiques, així com de les pàgines web de les companyies interessades o dels projectes presentats.  

  Data límit

  Per enviar la descripció del projecte: Dilluns, 28 de febrer de 2022.

  Per inscriure’s al catàleg de companyies: Dissabte, 30 d’abril de 2022.

  Web: cie.passage@aurillac.net

Enllaços relacionats