Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Serveis als socis > Convocatòries internacionals

Convocatòries internacionals

<< Altres convocatòries

Residències per a projectes de titelles i teatre d'objectes

Data de termini de presentació: 18 de febrer de 2022

 • Data de publicació: 8 de febrer de 2022

  Data de realització: 2 de gener de 2023

  Població: Pantin

  Provincia: París

  País: França

  Descripció

  La Nef és un espai de creació contemporània dedicat a les titelles i al teatre d’objectes que va néixer el 2007 en una antiga fàbrica de maons de Pantin, una de les ciutats perifèriques de París en la qual el moviment contracultural és fort i té presència. Precisament per això, Simon Delattre, director de l’espai i de la companyia Rodéo Théâtre, acostuma a definir al seu centre com una “manufactura d’utopies” de gairebé 200 m2 que basa el seus objectius en la trans-disciplinarietat de l’art i la fluïdesa i hibridació entre les disciplines i metodologies artístiques, així com l’obertura de ment dels artistes i dels diferents agents del sector cultural.    

  Com cada any, La Nef obre les portes a les companyies de titelles i de teatre d’objectes amb el seu programa de residències de 15 dies per a construir, treballar, aprofundir i investigar en les pròpies recerques artístiques i projectes d’aquesta disciplina i les arts que hi estan associades. Així doncs, tots aquells artistes o companyies que tinguin un projecte en les fases de 1) construcció, 2) disseny de la il·luminació o 3) assajos poden gaudir de l’oportunitat de créixer i fer créixer les seves creacions en la residència i les condicions que La Nef ofereix:  

      Una sala i taller per assajar, amb un escenari de 8x10m. La Nef posa també una cuina a disposició dels artistes seleccionats.  
      Acompanyament artístic i administratiu segons convingui
      Recolzament tècnic  
      Ajuda amb la comunicació en cas de presentació pública de la peça (butlletí o newspapper, anunci, presentació al programa local, etc.)

  A més, les companyies escollides poden proposar activitats i trobades culturals (obertes o no al gran públic) durant els dies de la seva residència que seran recolzades i finançades econòmicament per l’equip administratiu si s’ajusten a les necessitats del projecte presentat en la convocatòria.   

  Procés d’inscripció:

  La sol·licitud de residència a La Nef està obert del 17 de gener de 2022 al 18 de febrer de 2022, a les 23.59h. Per a inscriure’s, cal omplir AQUEST FORMULARI EN LÍNIA.  

  Podeu consultar les BASES aqui.

  Cal acompanyar la sol·licitud amb un dossier on figuri la presentació del projecte, que cal enviar a la  Solène Legendre, responsable de les residències i de comunicació de La Nef, a l’adreça següent: projets@la-nef.org. L’assumpte del missatge ha de seguir el model següent: “Sol·licitud 2023 – Nom de l’artista / companyia – Títol del projecte presentat”.

  La resolució dels artistes / companyies seleccionats es farà pública el març del 2022.

  Email: projets@la-nef.org