Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Serveis als socis > Convocatòries internacionals

Convocatòries internacionals

<< Altres convocatòries

Convocatòria per participar als showcases de CINARS Biennale 2022 (Canadà)

Data de termini de presentació: 9 de març de 2022

 • Data de publicació: 16 de desembre de 2021

  Data de realització: 7 de novembre de 2022

  Població: Montreal

  País: Canadà

  Descripció

  Ja està oberta la convocatòria per presentar un showcase a al programa oficial del vintè CINARS Biennale (International Conference and Networking Organization for the Performing Arts) on tindrà lloc a Montreal del 7 al 12 de novembre del 2022.

  CINARS Biennale és un dels esdeveniments internacionals més importants. Gràcies als seus showcases i les seves sessions de networking, han pogut destacar com un dels millors esdeveniments multidisciplinaris d’ arts escèniques. Aquest cop, CINARS Biennale reuneix més de 1921 participants de 54 països, que veuran al llarg de la setmana més de 253 espectacles d’artistes d’arreu del món, on també podran participar en tallers, conferències i actes de networking.  

  Una part del programa oficial,  CINNARS Biennale 2022 presentarà showcases de llarga duració (màxim 90 minuts) en diferents propostes com dansa, teatre, circ, les arts digitals; i showcases més curts de música (25 minuts). A part dels showcases normals, hi haurà dos showcases especials: la música clàssica i la musica Francòfona seran presentades en col·laboració amb Festival Coup de Coeur Francophone.

  La convocatòria està oberta a artistes de tots els continents i en aquesta pròxima edició el festival tindrà un format híbrid.

  D’altra banda, tots aquells que vulguin inscriure’s hauran d’omplir AQUEST ENLLAÇ i pagar una tarifa, que no serà retornable un cop fet el tràmit:

      Pels que s’inscriguin abans del 19 de gener del 2022 (5 P.M., hora local de Montreal): 90 $ (taxes incloses).
      Pels que paguin la tarifa normal abans del 9 de febrer del 2022 (5 P.M., hora local de Montreal): 125 $ (taxes incloses).

Enllaços relacionats