Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Serveis als socis > Convocatòries internacionals

Convocatòries internacionals

<< Altres convocatòries

Young Stage (Suïssa)

Data de termini de presentació: 4 de febrer de 2022

 • Data de publicació: 16 de desembre de 2021

  Data de realització: 20 de maig de 2022

  Població: Basilea

  País: Suïssa

  Descripció

  Del 20 al 24 de maig del 2022 tindrà lloc la 13a edició del festival de Basilea (Suïssa). Aquest festival està destinat als joves talents del circ fins als 27 anys. A més, per als grups cal tenir en compte l’edat mitjana. També hi podran participar els artistes que hi van participar l’any passat.

  Young Stage promou la xarxa a l’escena nacional i internacional del circ i l’espectacle, per permetre nous contactes i que sorgeixin noves idees. Per això cada any organitzen una sessió professional i el tradicional “CIRCUS-SPEED-DATING”. Artistes, productors, contractants, directors i amants del circ en general estan convidats a assistir-hi. La participació a la Sessió Professional és gratuïta.

  És important tenir en compte que només s’acceptaran les sol·licituds mitjançant la pàgina oficial d’inscripció. Els resultats es comunicaran a mitjans de febrer.

  La sessió professional serà moderada per Urs Jäckle / Director Artístic Krystall Palast Variété Leipzig. Els convidats a la xerrada del 2022 s’anunciaran a principis d’any.

  Els artistes hauran d’arribar entre el 14 al 15 del 2022. Les despeses d’allotjament i dietes són gratuïtes i es reemborsaran les despeses de viatge.
   

  Email: info@young-stage.com