Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Serveis als socis > Convocatòries internacionals

Convocatòries internacionals

<< Altres convocatòries

Convocatòria per a la presentació de projectes al Congrès de l'ISPA

Data de termini de presentació: 5 de març de 2021

 • Data de publicació: 25 de febrer de 2021

  Data de realització: 25 de febrer de 2021

  Població: Reikiavik

  País: Islàndia

  Descripció

  Ja es poden enviar sol·licituds per participar en el Pitch New Works, l'edició virtual amb col·laboració amb el Congrés ISPA de Reikiavik 2021. Els pitchs s'enregistraran virtualment i s'emetrà en línia i projectaran al Congrés al juny 2021.

  El fòrum del congrès d'ISPA (International Society for the Performing Arts) ha obert la convocatòria de Pitch New Works per a creadors i professionals de les arts per compartir i descobrir nous projectes d'arts escèniques amb presentacions que tindran lloc a Reikiavik.

  La convocatòria està orientada a aquells que participen en la creació d'un nou projecte artístic que busca exposició internacional i que estiguin interessats a presentar-se a una delegació de professionals de la indústria de les arts escèniques a escala mundial. Si tens un nou treball en desenvolupament o que s'hagi estrenat recentment i vols compartir aquest amb un públic mundial de professionals de les arts escèniques d'ISPA, participa. Podries aconseguir així suport addicional al projecte, representació, oportunitats de gires i exposició internacional.

  Es donarà prioritat als projectes que reflecteixin la diversitat i el caràcter de la regió nòrdica-bàltica, però es consideraran les sol·licituds de totes les regions.

  AQUI us podeu inscriure.

Enllaços relacionats