Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Serveis als socis > Convocatòries internacionals

Convocatòries internacionals

<< Altres convocatòries

Projectes de clown i titelles per al Théâtre aux mains nues a Paris (fins l'1 de juliol)

Data de termini de presentació: 1 de juliol de 2019

 • Data de publicació: 6 de juny de 2019

  Data de realització: 18 d'octubre de 2019

  Població: Paris

  País: França

  Descripció

  El Théâtre aux mains Nues de París és un lloc de formació, creació i programació dedicat a l’art del titella, el qual proposa una cinquantena de representacions cada temporada i desenvolupa un gran nombre d’accions culturals. La seva missió principal és acompanyar els titellaires a llarg termini.

  El teatre disposa de dos espais, els quals es troben al barri de Saint-Blaise de París (al 20è districte de la ciutat). Un d’ells disposa d’una sala de 49 places i d’un espai d’exposicions; l’altre està dedicat a la formació professional i a les residències d’artistes, i compta amb un escenari per assajar i un taller de construcció de titelles.

  El Théâtre aux mains Nues s’ha associat amb Samovar, un altre teatre que és, alhora, escola de clown, i el qual també es troba a París, per a obrir una convocatòria d’espectacles que combinin el clown i l’art del titella.

  Aquestes dues institucions han organitzat dues jornades els propers 17 i 18 de gener de 2020 dedicades als espectacles que es presentin a aquesta convocatòria, els quals s’han de situar en un encreuament entre les dues disciplines en què aquestes se centren. Les jornades portaran el títol de “Jeunes projets” (“Projectes joves”).

  Els artistes seleccionats seran remunerats per cada representació. Els projectes han de durar un màxim de 20 minuts i, com ja s’ha esmentat, han de barrejar l’animació d’un objecte/d’una marioneta amb el clown.

  Les candidatures, les quals han d’incloure un CV i la sinopsi del projecte (en la qual s’ha de precisar la durada d’aquest) s’han d’enviar a Charlotte Weidmann: production@lesamovar.com

  Data límit: 1 de juliol de 2019

  Per a més informació, envieu un correu electrònic a l’oficina de l’ICEC a París: paris.icec@gencat.cat.

  Email: paris.icec@gencat.cat

Enllaços relacionats