Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info(ELIMINAR)@apcc.cat

Ets a: Portada > Qui Som > Qui som

Qui som

Socis i sòcies

L’APCC aglutina els i les professionals del circ de Catalunya provinents de tots els àmbits professionals i les disciplines artístiques. Els podeu localitzar al Directori de sòcies i socis.

Assemblea de socis i sòcies

La base de l’APCC és l’Assemblea de socis i sòcies que se celebra, com mínim, un cop a l’any, tot i que se’n poden convocar tantes d’extraordinàries com es consideri oportú. L’Assemblea escull, un cop cada dos anys, la Junta Directiva.

Junta Directiva

Està formada per uns deu membres, que es reuneixen quinzenalment per establir les línies estratègiques de l’APCC, debatre les posicions de l’associació davant les polítiques de circ, impulsar noves propostes de millora del sector, valorar les sol·licituds de nous socis i sòcies, decidir les accions de treball que cal emprendre i conèixer la situació dels projectes que l’oficina tècnica té en marxa.

La junta directiva, escollida pel període 2017-2019, està integrada pels següents membres, que a més, tenen delegats els següents àmbits d'acció:

  • President: Fabrizio Giannini
  • Vicepresident: Silvia Capell
  • Secretària: Elena Zanzu
  • Tresorera: Teresa Iglesias
  • Vocals:  José Luis Redondo Martinez, Griselda Juncà, Amer Kabbani

L’oficina tècnica

L’oficina s’encarrega de portar a terme el pla de treball de l’Associació, fer les activitats, coordinar la Junta i les comissions i atendre les demandes dels socis/es i interessats/es. L’oficina està ubicada dins de La Central del Circ (Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós (Parc del Fòrum), telèfon 93 356 09 31) i està oberta al públic tots els matins de 10h a 15h30.
L'oficina està formada per Alfred Fort, gerent (gerent(ELIMINAR)@apcc.cat), Amèlia Bautista, tècnica de comunicació (apcc(ELIMINAR)@apcc.cat) i Marina Montserrat Bosch, tècnica de producció (projectes(ELIMINAR)@apcc.cat).

Comissions de treball

Els socis i sòcies poden formar part de les comissions de treball, que es reuneixen mensualment i treballen molt intensament via correu electrònic. A les comissions s’aprofundeixen els temes i projectes en què està treballant l’APCC i són una eina vital per decidir i crear les activitats de l’Associació.

Les comissions que estan en actiu en aquest moment són:

  • Comissió de formació: treballa per promoure la formació de formadors, coordinar les iniciatives de formació i impulsar el mapa formatiu. Proposeu, participeu, consulteu ... Visita el seu blog o Envia un mail a apcc.comissio.formacio@gmail.com
  • Comissió d'espectacles a la gorra: treballa per promoure un espai en què els artistes de circ puguin treballar al carrer en condicions. Proposa, participa, consulta ... Envia un mail a gerent@apcc.cat