Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info(ELIMINAR)@apcc.cat

ombra

Directori de professionals

<< Altres professionals

Bernat

 • Companyia: Cia. Du'K'tO
 • Nom: Bernat Messeguer Pérez
 • Àmbit:Artista, Formador
 • Disciplines:Acrobàcia a terra, Acrobàcia a terra sense aparells, Acrobàcia amb aparells, Altres gèneres, Bàscula, Dansa, Equilibrisme, Llit elàstic, Mans a mans, Verticalisme
 • Espectacles vigents

   In-Confort Cafuné, les dos primeres creacions de la Cia. Du'K'tO.

 • Província: Barcelona
 • Telèfon: 937524309
 • Email: duktocompany(ELIMINAR)@gmail.com
 • Web: https://duktocompany.wix.com
Bernat

Descripció

Neix a Esplugues de Llobregat el 13 d'octubre del 1988. Al 2004 forma part d'una companyia de performance La Infusió Teatre, on realitzarà espectacles amb el foc com element central, espectacles d'animació i d'altres de diferent caire. Més tard acabarà dirigint la companyia entre el 2008 i el 2010.

Durant aquesta època, i per complementar la seva tècnica de malabars, comença a rebre classes al Circ Petit (Pineda de Mar), on coneixerà el món del circ i decidirà preparar-se per realitzar les proves d’accés a l'Escola de Circ Rogelio Rivel, on serà acceptat posteriorment. Tot seguit es trasllada a Barcelona per tal de realitzar la formació que el mantindrà ocupat des del 2010 fins al 2013, participant a diferents festivals com el Circ en transhumància 2011, Zirko Zirkora 2012, Fira de Circ de la Bisbal d’Empordà 2012, Curtcirkit 2012-2013...

Un cop acabada l’escola complementa el seu entrenament amb classes de dansa contemporània a La Galeria Escola de Dansa, i entra a formar part de la companyia de dansa La Jove de la Galeria, creant primerament El Peso del Alma Olvidada; un peça de dansa contemporània de 10' dirigida per Joahn Volmar amb la que recorren diferents escenaris de Barcelona.

Posteriorment, i com a guanyadors de la residència EscenaNord 2014, la companyia crea JO: 6, una obra que barreja la dansa, el circ i la narrativa, d'una hora de durada, i nominada als Premis Zirkolika de Circ de Catalunya 2014, com a millor companyia novella. Durant el 2015 la companyia actuarà a diferents escenaris a nivell nacional i arribant puntualment a internacionalitzar-se.

Paral·lelament compagina la seva formació amb la docència, impartint classes de les tècniques del circ (verticals, acrobàcia, trampolí i iniciació al circ) a espais com l'Escola de Circ Rogelio Rivel, Espai Jove Boca Nord, Ateneu l'Harmonia, Atlantis el Surgir del Arte i altres espais situats a Barcelona principalment.

Al 2015 funda la Cia. Du’K’tO conjuntament amb dos companys de Cia. La Jove de la Galeria i la Bàrbara Vidal, amb el qual es dediquen durant un any i mig en la producció del seu primer espectacle: In-Confort. L’espectacle, dirigit per Carlo Massari i coproduït per C&C Company (IT) i TACC (BCN), s’estrena el 2 de juliol de 2017 en el marc del Mirabilia ’17 (IT) i amb estrena nacional a la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà. Actualment l’espectacle està en gira.

Paral·lelament s’ha involucrat amb la nova producció de la companyia: Cafuné. Impulsada conjuntament amb Bàrbara Vidal, i sota la direcció de Pau Portabella i l’acompanyament coreogràfic de Laura Vilar, l’espectacle s’estrenarà durant l’estiu del 2018. Aquesta segona producció es premiada en dos representacions en format Working Progress: Primer Premi del Jurat al IV Matx de Circ - Circaire, Mostra de Circ d'Alcúdia (Mallorca)i Menció Especial del Jurat al III Premio Internazional Ratataplan (IT).

Artista de circ i dansa contemporània, cofundador i representant de la Cia. Du'K'tO, amb la qual s'ha realitzat la primera producció "In-Confort" i amb "Cafuné" com a segon treball en procés, que s'estrenarà durant l'estiu del 2018.

Acròbata, verticalista i portor de mà a mà, format a la Escola de Circ Rogelio Rivel. Des del 2013 forma part de la Cia. La Jove de la Galeria, Cia. Du'K'tO i ho compagina amb la docència a diferents espais de Barcelona i Mataró.

Video

Pujar