Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info(ELIMINAR)@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Directori de professionals > Mr Copini

Directori de professionals

<< Altres professionals

Mr Copini

Mr Copini

Descripció

Germán Villavicencio, nascut a la ciudad de Santiago de chile l’any 1984, és l’encarregat de donar vida a Mr Cpini i Walo. L'any 2002 inicia el seu període formatiu a l'escola de circ “ Circ del món “ a la ciutat de Santiago de chile. Del 2003 al 2007 recorre Amèrica llatina participant en desenes de convencions de circ. S'especialitza en les tècniques de malabars i el pallasso.

El 2008 arriba a Espanya amb el seu primer espectacle “ La Carcajada Mágica “ amb el qual recorre el nord d'Espanya i les illes canàries. El 2013 guanya el seu primer premi internacional en ” festival d'artistes de Rue “ a la ciutat de Vevey a Suïssa, amb el seu espectacle “ The Herock“ amb el qual ha obtingut 5 premis internacionals en festivals (Rússia, l'Equador, Xile, Alemanya, suïssa), a participat en més de 60 festivals a 30 països.

El 2015 arriba a Barcelona, impartint tallers de pallasso i espectacles de carrer, en diferents centres culturals de la ciutat, és tambien part de la APCC /associació de professionals de circ de Catalunya), Director de Crossing art Production ( empresa encarregada d'organitzar festivals en europa), forma part de la Bonita (Cooperativa d'artistes en cataluña), i membre actiu del teixit cultural de la ciutat, actuant en desenes de centres culturals autogestionats, centres culturals, festivals i esdeveniments privats. Des del 2015 viu a Barcelona

Baixar-se el Curriculum vitae (PDF 3321 Kb)

Video

Pujar