Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info(ELIMINAR)@apcc.cat

ombra

Directori de professionals

<< Altres professionals

Vivian

 • Companyia: Fam.Lizajous , The Opposite Hand
 • Nom: Vivian Friedrich
 • Àmbit:Artista
 • Disciplines:Acrobàcia aèrea, Acrobàcia amb aparells, Altres acrobàcies aèries, Altres gèneres, Corda llisa, Corda volant, Dansa, Roda cyr, Teles
 • Espectacles vigents

  I Love My Car

  I Love My Car es un proyecto artístico Alemán-Chileno con base en Barcelona, Cataluña. Resulta de la investigación de la creadora de circo contemporáneo Vivian Friedrich y el artista visual-sonoro Joan Lavandeira.

  La performance habla de la redefinición del ser en un mundo postmoderno y juega con la frontera entre simulación y realidad, inspirado por teorías filosóficas sobre el significado del objeto y la hiperrealidad provocada por las tecnologías avanzadas. La creación nace de un trabajo multidisciplinar, basado en acrobacia aérea, danza y artes visuales y sonoras.

 • Email: vivianaereo(ELIMINAR)@gmail.com
 • Web: https://vivianaerialist.com/
Vivian

Descripció

 Vivian Friedrich estudia els anys 2009-2010 a l’Academy for Circus and Performance Art (ACaPA) de Tilburg,Holanda, però descubreix que el seu interès no es limita a la tècnica circense i no li interessa solament muntar “un número que funciona“. Durant els anys 2012 i 2014, vivint entre Barcelona i Hamburg, assisteix a classes d’acrobàcia i dansa, actua com a ballarina aèria per a companyies com el Circo Delicia, Accialt Flying Effects i La Fura dels Baus, investiga en la tècnica de corda U i paral·lelament continua els seus estudis de psicologia a distància.

El 2012 inicia amb dos músics el projecte Fam.Lizajous, que es dedica a la investigació interdisciplinària sobre la interacció entre so i moviment, de la qual neix l’espectacle LaRed en una creació conjunta amb Amanda Wilson i Aida Oset. El 2015 comença la col·laboració amb Ludovica Zoina en el projecte de dansa aèria The Opposite Hand. El 2016 rep la beca incubadora de La Central del Circ i el suport de l’EU Circus Incubator Project per a joves creadors de circ. Actualment resideix a Barcelona, buscant una forma d’art contemporani que combini diferents influències com la dansa, el circ, les arts plàstiques, la performance i tècniques de moviment com el stunt, treballant en base a un concepte i intentant compartir una mirada crítica de la societat.

Video

Galeria d'imatges

Pujar