Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info(ELIMINAR)@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Directori de professionals > Serena Vione

Directori de professionals

<< Altres professionals

Serena Vione

 • Companyia: Infra·Poètic·Circ
 • Nom: Serena Vione
 • Àmbit:Artista, Formador
 • Disciplines:Acrobàcia a terra, Acrobàcia a terra sense aparells, Acrobàcia aèrea, Acrobàcia amb aparells, Altres acrobàcies aèries, Altres acròbacies sense aparells, Corda llisa, Dansa, Llit elàstic, Perxa xinesa, Teatre, Teles, Trapezi fix, Verticalisme
 • Espectacles vigents

  ITER 

  GARBUIX

 • Província: Barcelona
 • Telèfon: 622472711
 • Email: serenavione(ELIMINAR)@gmail.com
 • Web: www.infra-poetic-circ.com
Serena Vione

Descripció

Infra·poètic·circ és la companyia que neix gràcies a l'espectacle de circ i moviment ITER.

ITER es va estrenar al 2014 al Festival du Aurillac (França) per Serena Vione, amb la música original de Lluís Alba i la mirada externa de Claire Ducreux.

ITER significa "procés" en llatí, i la veritat que aquest títol és molt encertat per aquest espectacle que des dels seus inici ha suportat una transformació continua, primer per la investigació i creació de l’estructura autònoma de la perxa xinesa així com per a la missió de Serena i Lluís que sempre ha sigut coreografiar el circ a través d'una música i un moviment dibuixats a mida. Després ITER es va acomodar a una lesió de la Serena que va fer que l'espectacle s'aturés els anys 2017 i 2018.

Al 2019 Serena es reuneix amb l’Eva perquè sent que ella s'ha de aturar però que ITER no vol quedar a l'oblit. Així que juntes comencen un procés en el que posen a escena la historia real d'aquest espectacle i del relleu que la Serena fa a l’Eva d'una forma generosa, transformant aquell viatge que era d’una sola dona a una aventura de dues dones que van descobrint el seu camí amb valentia, amor i respecte.

En Lluís, al veure els canvis físics de ITER, es suma i aporta a l’espectacle i a les interprets no només una nova música innovadora i plena de noves facetes multiculturals... si no que també regala un nou guió per a la peça que atrapa l'espectador i l'ajuda a entendre i entrar en la historia.

Infra·poètic·circ està formada per Eva Camps, Lluís Alba i Serena Vione i ha estrenat la nova versió d’ ITER 2.0 el 7 de març de 2020 al Festival Dona'm de Castelló.

Infra·poètic·circ no es considera una companyia emergent, tant per a la trajectòria dels seus membres, com per a l'històric del seu espectacle.

Baixar-se el Curriculum vitae (PDF 563 Kb)

Video

Galeria d'imatges

Pujar