Què faràs per celebrar el Dia Mundial del Circ?

Organitzes activitats de circ o participes en espectacles programats al voltant del Dia Mundial del Circ que té lloc el 15 d'abril? Fes-nos arribar tota la informació perquè aparegui en l’agenda que elaborem des de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC). Fins el dia 28 de març  ens pots fer arribar les dades i horari a través d’AQUEST FORMULARI. L’agenda inclourà les activitats i espectacles organitzats del 7 al 23 d’abril.

L’agenda de l’APCC serà online, i es farà arribar als equipaments d’arts escèniques i als mitjans de comunicació i també es difondrà a través de la nostra web i les nostres xarxes socials.

Per fer-nos arribar la informació sobre les activitats de circ heu de contestar aquest formulari, i per qualsevol dubte us heu de posar en contacte amb nosaltres a través del mail projectes@apcc.cat. La data límit per enviar-nos la informació de les vostres activitats és 26 de març.

Logo del Dia Mundial del Circ

Recordeu que l'APCC disposa del logo del Dia Mundial del Circ, que podeu utilitzar per a la vostra difusió d'activitats i espectacles. És un disseny de David Torrents i el podeu descarregar aqui.



 

L'APCC elabora una agenda que recull les activitats de circ arreu del territori del 7 al 23 d'abril

Compartiu aquesta notícia