Circsocial.cat, un portal per descobrir projectes, entitats i documentació

L’Ateneu Popular de 9Barris, responsable de la mesura de Circ Comunitari del Pla d’Impuls del Circ 2019-2022, ha posat en marxa el portal circsocial.cat, una eina per ajudar a descobrir entitats, projectes i documentació sobre aquest àmbit del circ. L’objectiu del portal és visibilitzar el circ amb impacte en la societat i facilitar l'enxarxament dels agents que en formen part.

La gestió d'aquesta eina recau, actualment, en l'Ateneu Popular 9 Barris, a petició del grup motor que va fer seguiment del desenvolupament del projecte, i vol ser un espai que se sostingui gràcies a la participació del conjunt del sector: tothom pot proposar la pujada de nous continguts i contribuir a mantenir-los actualitzats. Les propostes es fan per mitjà d'uns formularis disponibles al web.

Si voleu formar part de la comunitat de CircSocial.cat i estar al corrent de novetats, subscriviu-vos al butlletí (trobareu com a la part inferior del web).

El Pla d'Impuls del Circ és una iniciativa de l'APCC i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que ha inclòs 11 mesures per promoure el circ.

Normal 0 21 false false false ES X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabla normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}

Podeu incloure la informació dels vostres projectes de circ social

Compartiu aquesta notícia