Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Les pallasses tornen a Sant Esteve de Palautordera

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals

Les pallasses tornen a Sant Esteve de Palautordera

El festival Internacional de Pallasses s’adapta i es reprograma a la tardor

Sant Esteve de Palautordera acull aquesta setmana la setena edició del Festival Internacional de Pallasses, reprogramat a la tardor i adaptat a les mesures per lluitar contra la COVID-19. Una de les afectacions serà una menor participació d’artistes internacionals, i destaca la presència de la pallassa nordamericana resident a França Laura Herts.

El festival és una trobada anual d’intercanvi i reflexió de les dones pallasses, per tal de potenciar la presència de dones dedicades al clown i reivindicar la tasca de fer riure i fer sentir als altres des de la condició de dona. Entre d’altres objectius, el festival vol potenciar a través de la mostra d’espectacles una transformación de les mirades del públic que fomentin la igualtat entre homes i dones i donar visibilitat al treball de les pallasses a través d’espectacles, cabarets, etc.

La programació inclou pallasses ja reconegudes com a pallasses novelles, amb diversos tipus de propostes. Entre d’altres, actuaran la companyia Anna Confetti, Jessica Arpin la cia Pepa Plana, i també les pallasses Marta Renyer o Cristina Soler, entre d’altres companyies i artistes. A més, també s'han programat dos tallers per a professionals.

Enllaços relacionats