Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Últimes informacions des de l'oficina de l'APCC (10/09/20)

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC

Últimes informacions des de l'oficina de l'APCC (10/09/20)

Des de l'APCC us hem informat des de l'inici de la crisi del COVID-19 sobre les diferents mesures que des de les administracions estan prenent per afrontar-la, així com les accions que estem duent a terme com associació i també amb la resta d'associacions d'arts escèniques i de la cultura a nivell català i de l'Estat.

Recordeu que l'equip de l'oficina de l'APCC continua treballant online i que podeu demanar assessorament si teniu dubtes sobre aspectes laborals o fiscals amb l'advocada Andrea Leunda. Només cal que ens envieu un mail a projectes@apcc.cat.


Últimes  informacions que hem recollit els darrers dies des de l'oficina:

La Caixa de Solidaritat, oberta a peticions econòmiques per part de socis i sòcies ->>El públic de la Fira de Circ de la Bisbal ha aportat diners a aquesta caixa a través de la taquilla inversa

-Formulari per conèixer les cancel·lacions i anul·lacions d'espectacles i formacions i les pèrdues per a entitats causades per la COVID-19

-Subvencions per a les despeses de funcionament d’empreses i entitats culturals durant la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19  (ATENCIÓ data límit 17 de setembre)

Aquestes subvencions tenen per objecte donar suport al finançament de les despeses de funcionament d’empreses i entitats culturals durant la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 en la mesura que ha provocat perjudicis econòmics en els destinataris.

-Proposta de clàusules sobre la COVID-19 per incorporar als contractes

Documentació per a espais i formacions en circ

-Protocols de seguretat front el COVID-19 a La Central del Circ*

- Pla de contingència de l’Ateneu de 9Barris (aquest document és el que es va fer per les activitats de l’estiu, ara estan actualitzant-lo per adaptar-lo a les activitats que comencen a l’octubre, us el farem arribar més endavant)*
*Aquests documents us poden servir de referència per elaborar les vostres propis plans de contingència, tot i que us recomanem que tingueu una empresa de prevenció de riscos laborals perquè us ajudin a elaborar-los i us els revisin.

-Afectacions i protocols per a centres de formació en dansa (a data 22/07/20). Document publicat per l’Associació de Professionals de la Dansa amb les afectacions i protocols per a centres de formació de dansa, on trobareu informació detallada sobre les normatives i que són aplicables al sector del circ.

.