Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Neix la Xarxa de Professionals de la Producció d’Arts Escèniques

Notícies del circ

<< Altres notícies Sector

Neix la Xarxa de Professionals de la Producció d’Arts Escèniques

Formada per unes 60 persones, vol donar visibilitat al rol de la producció i dignificar aquesta feina

Amb la intenció de donar visibilitat i dignificar el rol de la producció s’ha creat la Xarxa de Professionals de la Producció d’Arts Escèniques, formada per una seixantena de persones. La xarxa vol ajudar a definir aquesta feina i dotar-lo de l’espai i condició professional que mereix dins del sector, a part d’enfortir els i les professionals amb l’efecte multiplicador que suposa treballar de fomar interconectada.

La xarxa també serà un espai de trobada on compartir cures, idees, recursos i coneixements, i té com a objectiu dignificar la producció tot promovent la creació d’una taula salaria i un conveni professional. Altres propostes són la creació d’una borsa de treball i marcar unes pautes sobre l’abast de la feina del productor/a. Es trata d’un espai obert a a qualsevol persona de l’ofici que hi vulgui participar.

Actualment la xarxa ha creat tres comissions de treball: comissió de relacions exteriors, comissió de formació i comissió de pensament. Podeu consultar a la seva web la seva declaracio d’intencions i posar-vos en contacte a través del correu info@xarxaproductores.cat.