Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El Cirque du Soleil es declara en fallida

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

El Cirque du Soleil es declara en fallida

L'empresa acomiada a 3.830 persones més

El Cirque du Soleil, una de les empreses d'espectacles més importants del món s'ha declarat en fallida aquesta setmana, i també els principals inversors de la companyia, i amb el suport del govern de la província del Quebec on té la seva seu han presentat un pla de reestructuració. S'ha fet públic que l'empresa, que acomiadarà a 3.830 persones, ja patia dificultats financeres abans de l'aparició del COVID-19.

Les tres empreses inversores a Cirque du Soleil aportaran 100 milions d'euros i el Govern del Quebec 200 milions més. El president de Cirque du Soleil ha explicat que malgrat que durant 36 anys hagi estat una organització rentable, sense els ingressos que suposa el tancament forçós pel COVID-19 l'empresa ha hagut de declarar-se en fallida per tal de protegir el futur de la companyia.

Cirque du Soleil ha anunciat la seva voluntat de tornar a contractar la majoria dels seus treballadors i treballadors quan ho permetin les condicions econòmiques i puguin obrir els teatres.

Es dóna la circumstància que el Cirque du Soleil ja va acomiadar a quasi 5.000 persones per la cancel·lació d'espectacles amb l'aparició del COVID-19.

El procés de fallida estableix que durant els pròxims 45 dies d'altres entitats poden presentar ofertes per quedar-se amb l'empresa i serà el Tribunal Superior de Quebec qui decideixi quina és l'oferta guanyadora.