Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > CANVI DE DATA: Tercera sessió d'assessorament online amb Andrea Leunda

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC

CANVI DE DATA: Tercera sessió d'assessorament online amb Andrea Leunda

Dimecres 20 de maig a les 12h

Dimecres 20 de maig a les 12h l'Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC) organitza una tercera sessió d'assessorament online amb l'advocada Andrea Leunda per explicar les darrers mesures i ajuts anunciats pel govern Central per al sector de la cultura i a la vegada resoldre els dubtes dels i les professionals del circ (membres o no de l'APCC) en el context de la crisi del COVID-19.

A la primera part de la sessió Andrea Leunda explicarà amb detall les mesures publicades pel Ministeri de Cultura la setmana passada, que podeu consultar aquí.


Andrea Leunda és l'advocada especialista en arts escèniques que treballa habitualment per a l'APCC i la resta d'associacions de professionals de teatre i dansa.

La sessió tindrà lloc via l'aplicació ZOOM. Hi podran assistir  un màxim de 95 persones i per participar us enviarem l'enllaç d'entrada a la xerrada per correu electrònic.

Les inscripcions s'han de fer a través del formulari que trobareu a l'enllaç adjunt, es poden fer fins dimarts 19 de maig a les 20h.