Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > L’APCC estarà present a la Mostra d’Igualada

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC

L’APCC estarà present a la Mostra d’Igualada

L’associació comptarà amb un estand paraigües a la Llotja

L’APCC estarà present a la nova edició de la  Mostra d’Igualada amb un estand a la seva Llotja Professional. Es tractarà, com és  habitual, d’un estand paraigües en què farem difusió de l’associació i dels espectacles i projectes dels nostres associats i associades, que també podran utilitzar aquest espai per concertar reunions.

L’APCC ha decidit també estar present en aquesta fira perquè habitualment té una àmplia programació de circ, i a més és un espai amb programadors i programadores interessats/des en els espectacles i activitats relacionades amb el circ. Actualment l’APCC també disposa d’estand a Fira Tàrrega i Fira Mediterrània, a més d’organitzar una trobada amb programadors/es a Fira Trapezi.

Com és ja habitual, els socis i sòcies de l’APCC disposaran d’un 50% en el cost de la inscripció professional en aquesta fira, dedicada als espectacles infantils i juvenils.

Si no podeu assistir a la mostra, podeu portar-nos el vostre material de difusió (postals o similars) a l'oficina de l'APCC perquè el portem a l'estand, ho podeu fer fins el 25 de març en horari de matins.

Enllaços relacionats