Oberta la convocatòria per artistes i companyies per a la segona edició del Sant Martí de Circ

El Festival de Sant Martí de Circ torna el cap de setmana del 7 i 8  de juliol al barri del Besòs i el Maresme de Barcelona. Aquesta cita amb el circ, una iniciativa de l’APCC per promoure i difondre el circ que es fa a Catalunya i crear lligams de proximitat amb el barri del Besòs, continuarà enfocat a una programació per a públic familiar i adult i ocuparà l’espai públic del barri. Enguany el Sant Martí de Circ serà possible gràcies a l’aportació econòmica de l’Ajuntament de Barcelona.


El 2017 el Sant Martí de Circ va ser acollit amb gran èxit de públic, amb unes 2.500 persones que van assistir als cinc espectacles i al taller de circ programats del 7 al 8 de juliol.


Com en la primera edició, s’obre una convocatòria per a les companyies i artistes que vulguin participar en la programació del Sant Martí de Circ, que no abandonarà el seu petit format de festival de carrer de  l’any passat. La direcció artística anirà a càrrec de CoopdeCirc, entitat que ja va es va encarregar d’aquesta tasca el 2017.


Els artistes i companyies interessats heu d’omplir aquest formulari i enviar-nos dossier de l’espectacle, fitxa tècnica i dues fotografies al mail projectes@apcc.cat.

CONVOCATÒRIA PER PARTICIPAR COM ARTISTES I COMPANYIES

-Pot  optar qualsevol artista o companyia de circ, que faci arribar  la seva proposta completa abans del 6 de maig de 2018

- Per enviar-nos una proposat cal omplir aquest formulari i enviar-nos per correu electrònic  un dossier de l’espectacle proposat, amb fitxa de necessitats  tècniques detallades, i dues fotografies de l’espectacle proposat.

Tota aquesta informació s’ha d’enviar al mail projectes@apcc.cat amb l’assumpte COMPANYIES SANT MARTÍ DE CIRC.

-La selecció de companyies participants al Festival  la realitzarà la direcció artística, conjuntament amb l’equip de producció del Festival,  que confeccionarà una programació adequada a criteris artístics, tècnics i pressupostaris.



2ª EDICIÓ DEL FESTIVAL SANT MARTÍ DE CIRC 7 i 8 de  JULIOL 2018

Objectius del festival Sant Martí de Circ

Principals:
-  Promoció i difusió del circ actual que es fa a Catalunya
-  Creació de vincles de proximitat amb el barri del Besòs i les seves entitats (l’APCC té la seva seu a La Central del Circ, situada en aquesta zona del districte de Sant Martí).

Secundaris:
-   Promoció d’artistes emergents
-   Difusió del circ actual i contemporani
-   Donar oportunitat de feina dels socis/es i usuaris/es de l'APCC i de La Central del Circ
-   Ser punt de referència per als programadors/es catalans/es.


 

El festival tornarà al barri del Besòs i el Maresme de Barcelona el cap de setmana del 7 i 8 de juliol

Compartiu aquesta notícia