Arriba l'espectacle Totem del Cirque du Soleil a L'Hospitalet

La companyia Cirque du Soleil estrenarà divendres 23 de març a L'Hospitalet el seu nou espectacle Totem, que es podrà veure en la seva nova ubicació al districte cultural de la ciutat, al costat de l'estadi municipal. L'espectacle està escrit i dirigit pel canadenc Robert lepage, i és la seva segona col·laboració amb la companyia de circ després de KÀ.

Segons ha informat la companyia, Totem vol transportar a l'audiència a través d'un viatge a l'evolució humana, des de la seva forma original d'amfibi fins al seu desig últim de volar. Amb grans moments acrobàtics que rememoren escenes de la història de l'evolució, Totem, explorarà allò que uneix als éssers humans amb les altres espècies, els seus somnis i el seu potencial infinit.

La peça té un elenc format per 46 artistes, actors, músics i cantants. A Totem, s'usen detalls escenogràfics espectaculars i projeccions que canvien en temps real al ritme del moviment dels artistes. S'han integrat a l'espectacle les fotografies fetes per Guy Laliberté durant la seva Poetic Social Mission a bord de l'Estació Espacial Internacional.

Més de 4,8 milions de persones han vist Totem, des de la seva estrena mundial a Montreal 2010. Totem, és la producció número 28 del Cirque du Soleil i el catorzè espectacle realitzat sota la carpa.

 

Demà s'estrena aquest show dirigit per Robert Lepage

Compartiu aquesta notícia