Coop de Circ, entitat encarregada de la direcció artística de la primera edició del Sant Martí de Circ

L’entitat CoopdeCirc serà l’encarregada de la direcció artística de la primera edició del Sant Martí de Circ, festival de petit format que organitza l’APCC al barri del Besòs-Maresme al Districte de Sant Martí de Barcelona que tindrà lloc del 7 al 9 de juliol.

La junta de l’associació s’ha decidit per la proposta de Coop de circ per  "adequar-se d’una manera més decidida a la proposta realitzada per l’APCC en la creació de lligams de proximitat amb les entitats i el Barri del Besòs Maresme socialitzant l’art del circ i per ser una entitat del sector que aposta per una nova activitat dins dels seus objectius, i per tant, s’apropa a la direcció del festival amb una nova mirada".

CoopdeCirc proposa una programació representativa dels projectes de circ de Catalunya, tant a nivell formatiu com de creació. L’equip de CoopdeCirc implicat en el projecte són els artistes de circ Asier GArnacho, Berta Junyent, Miguel García, Stefano d’Argenio iSergio López.

COOPDECIRC és una cooperativa  d’artistes de circ de treball associat amb fort caràcter assembleari  creada el 2009. El seu objectiu és converitr-se en un projecte col•lectiu d’artistes de circ que els permeti tenir eines per millorar i desenvolupar la professionalització,  enfortir els vincles entre els artistes  i tenir un punt de partida on els socis i sòcies participin de la propietat, la gestió i el resultats de l’empresa. Des del 2009 han organitzat deu cabarets de circ a Barcelona.

Actualment la cooperativa compta amb 24 socis i sòcies artistes de circ, i han ampliat els seus objectius a la lluita per la millora del sector, la direcció del festivals i la producció d’espectacles.



 

El festival, de petit format, tindrà lloc el 7 i 8 de juliol al barri del Besòs-Maresme de Barcelona

Compartiu aquesta notícia