Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Noticias del circo > La Central del Circ acull les 4es Jornades d’Intercanvi de Dramatúrgia i escriptura escènica

Noticias del circo

<< Otras notícias La Central del Circ

La Central del Circ acull les 4es Jornades d’Intercanvi de Dramatúrgia i escriptura escènica

Les jornades d’Intercanvi i Dramatúrgia i escriptura escènica arriben enguany a la seva quarta edició, i tindran lloc del 3 al 5 de desembre a La Central del Circ. Organitzades per l’artista Vivian Friedrich i l’equip de La Central, tenen com a objectiu l’exploració del circ com a llenguatge i la reflexió sobre les seves dramatúrgies, així com l’enriquiment mutu entre diferents àmbits de les arts escèniques.

En aquestes Jornades es treballa amb diferents tècniques de debat i comunicació per promoure l’intercanvi d’opinions sobre la dramatúrgia i la direcció en les arts escèniques.

Enguany amb motiu de les jornades La Central del Circ ha obert una convocatòria per a creadors/es i pensadors/es amb coneixements de circ per tal d’investigar, conversar i discutir sobre la dramatúrgia en el circ contemporani. Aquestes persones desenvoluparan dues activitats obertes durant les jornades, com una reflexió entre teoria i pràctica el dia 4 de desembre i una discussió performativa el dia 5. Més endavant us informarem del programa complet de les jornades.