Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Estás en: Portada > Noticias del circo > Anna Giribet i Argilès, nova directora artística de FiraTàrrega a partir del gener de 2019

Noticias del circo

<< Otras notícias Ferias y Festivales

Anna Giribet i Argilès, nova directora artística de FiraTàrrega a partir del gener de 2019

La nova direcció de Fira Tàrrega estarà liderada en el camp artística per Anna Giribets, que ocuparà el carrer de directora artística a partir de l’1 de gener de 2019 i durant 5 anys. Giribets ha format part des del 2011 de l’equip gestor de Fira Tàrrega com a tècnica de programació.
 

Anna Giribets és llicenciada en Ciències Econòmiques, postgraduada en Direcció i Gestió d’Empreses, Institucions i Plataformes Culturals, i els darrers anys ha coordinat el Màster de Creació en Arts de Carrer. La resolució del concurs a la direcció artística ha valorat el projecte presentat per Giribets,basat en els eixos del territori, les identitats, la política i la formació.

Anna Giribet,  s'encarregarà ja de la programació artística de la propera edició de FiraTàrrega, que tindrà lloc del 5 al 8 de setembre. Una programació integrada per 50 companyies, de les quals un 50% de la programació serà catalana, un 25% de la resta de l’Estat i un 25% serà internacional. L’equilibri entre carrer i sala serà d’un 60% i 40 % respectivament, tot i que no ha de ser un % infranquejable en favor dels espectacles de carrer.