Picasso (rey, monstruo y payaso) dirigit per Joan Arqué a la Sala Beckett

Del al
Dia
Del al
Del al
Del al

De dimarts a dissabte a les 20h

Diumenge a les 18h30

 

Sala Beckett. Barcelona

Tancant l'any Picasso en commemoració del 50è aniversari de la mort de l'artista, la companyia de pallassos Rhum&Cia presenta aquest espectacle que interroga la història del pintor i les seves múltiples facetes des de l'humor, amb algun toc de melancolia. Espectacle de Maria Folguera dirigit per Joan Arqué.

Sinopsi

Picasso, el gran triomfador del segle XX, pintor bohemi, reeixit i fascinant, viu un perpetu homenatge després de la seva mort. Però a la festa del seu aniversari arriba una visita inesperada: la companyia de pallassos Rhum&Cia. I amb ells, un poeta i cronista de circ, vell amic de Picasso, Ramón Gómez de la Serna. A en Ramón li agraden els misteris. Què oculta Picasso darrere de la màscara d'Arlequí? Per què somiava amb Minotaures? Era un truà o era un senyor? Ramón i companyia invoquen un laberint d'amics, dones i llegendes que van fer de Picasso un mite. Un retaule meravellós on l'emperador dels artistes es despulla i disfressa al mateix temps.

Picasso, rey, monstruo y payaso interroga la història d'un pintor que va travessar èpoques i estils, però ho fa en la clau de Rhum&Cia.: una posada en escena tan cuidada com divertida, amb alguna pinzellada d'alegre melancolia.


Compartid este evento