Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus news > Palma destinarà 930.000 euros a la rehabilitació del futur centre de circ de Can Ribes

Circus news

<< Other news Circus

Palma destinarà 930.000 euros a la rehabilitació del futur centre de circ de Can Ribes

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma ha aprovat destinar 930.000 euros per a les obres de reforma de de l'antiga fàbrica de Can Ribes de Palma al barri de la Soledat, que ha de convertir-se en un centre de creació, formació i recerca de les arts del circ, una demanda histórica del sector a les Illes Balears.

Segons ha publicat el Diari Ara Balears, el projecte previst preveu buidar la zona central de l'edifici per incrementar-ne l'altura interior i que l’espai tingui una dimensió més gran i s'hi puguin fer diverses activitats.

Per entrar a la fàbrica de Can Ribes, hi haurà dos accessos: un de principal des de la plaça que tindrà una rampa per a discapacitats, i l'altre estarà a l'extrem oposat de la nau i tindrà un ascensor adaptat.

A la planta baixa hi haurà els accessos, els serveis i l'espai d'ús públic, i a la primera planta hi haurà una zona de despatxos, una de sales polivalents i una habitació tècnica. En la mesura que sigui possible es preveu mantenir l'interior de la fàbrica original i al vestíbul hi haurà panells explicatius sobre la seva història.

Related links