Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus news > S'obre la convocatòria dels premis Zirkòlika 2020

Circus news

<< Other news Circus

S'obre la convocatòria dels premis Zirkòlika 2020

La revista Zirkòlika convoca la XI edició dels Premis, que incorporen una nova categoria per distingir el Millor projecte de circ social. A més, les altres categories són: millor espectacle de carpa, sala, carrer, de Pallassos, millor número de circ, millor artista/companyia emergent, millor iniciativa per a la projecció de circ, el premi a la millor trajectòria en el món del circ i el premi de votació popular.

Podeu presentar les vostres candidatures als premis a través d'aquest FORMULARI fins el 8 de desembre.

L'objectiu dels premis, malgrat la situació actual marcada per la COVID-19, és  donar veu i visibilitat al nostre sector i demostrar que continua havent-hi creacions, estrenes i que les companyies i artistes de circ no s’aturen.

Als Premis poden presentar-se totes les companyies i artistes que han presentat el seus espectacles a Catalunya durant els darrers dos anys (2019-2020); i també qualsevol proposta d’espectacle, iniciativa o projecte online.

Als Premis Zirkòlika valoren també les iniciatives per  a la projecció del circ, els projectes de circ social i la trajectòria d'una companyia o projecte. Si és el vostre cas marca l'opció al formulari: projecte / iniciativa de circ.

Si teniu qualsevol dubte podeu escriure a premiszirkolika@gmail.com i podeu consultar més informació a: www.zirkolika.com/premiscirccatalunya.