Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus news > Vols formar part de la Guia online de Companyies de l'APCC?

Circus news

<< Other news APCC

Vols formar part de la Guia online de Companyies de l'APCC?

L’APCC actualitzarà els continguts de la Guia de companyies i professionals online, per tal de fer una posada al dia: incorporar els vostres nous espectacles, i també les propostes dels nous socis i sòcies de l’entitat. A la vegada, també podem eliminar la informació dels espectacles que ja no esteu oferint. Aquí podeu consultar la guia actual en pdf.

La guia està pensada per ser útil per a la internacionalització, i per tant els continguts estaran disponibles en diferents idiomes. En un futur aquesta guia online serà la base per una nova edició en paper.

Els socis i sòcies artistes que vulgueu INCORPORAR-VOS a la guia , heu d'omplir AQUEST FORMULARI. La guia dedica una plana per companyia, amb una fitxa esquemàtica amb les dades dels espectacles (3 per companyia) i el contacte. Es dóna un espai important a la imatge, que haurà de ser una fotografia en qualitat d’un dels espectacles.

Els socis i sòcies artistes que ja formeu part de la guia i només voleu MODIFICAR alguna informació de la guia actual, heu d'omplir AQUEST FORMULARI.

A més, la guia inclou un annex amb informació dels i les altres professionals que formen part de l’APCC com distribuïdors/es, gestors/es, tècnics/es, etc. AQUI TROBAREU EL FORMULARI si voleu incorporar-vos o bé fer algun canvi a la informació ja publicada. corresponent.

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres al mail projectes@apcc.cat.


ATENCIÓ, en ambdós casos, la DATA LÍMIT per enviar-nos la vostra informació és 5 DE NOVEMBRE.