Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
You're in: Home > Circus calendar in Catalonia

Circus calendar in Catalonia

<< Other Show

Flou Papagayo de Mumusic Circus al Festival Grec

Company/Entity:
Mumusic Circus
Starts:
5 July 2018
Ends:
15 July 2018
Address:
La Seca
Place:
Barcelona

Horaris Dijous i divendres 20.00 h dissabte i diumenge 18.00 h

Preus Dijous 12€.  Divendres, dissabte i diumenge 20€

Es pode comprar entrades per Flou Pagapayo i Quan no tocàvem de peus a terra de Circ Pistolet a 22€ les dues. Més informació aquí.

Durada 50 min

FLOU PAPAGAYO és un flux i no un teatre. És un flou massiu i global. Forma part d'arreu i correspon a tot. Flou Papagayo no és un espectacle explicable. Flou Papagayo senzillament és. Passa. I el fem.

Tres caràcters sensibles i caòtics peregrinen circularment en una pista de Circ Eterna i Universal. Les emocions i el deliri per compartir són l'impuls d'aquest curiós viatge on cada un d'ells aconsegueix convèncer a l'altre d'allò que ni ell mateix sap. I és que Flou Papagayo no es pot saber, perquè només se sent. Una incansable necessitat de seguir excavant per redescobrir les mil cares i matisos d'aquest Papagayo Interior, que no es cansa d'udolar per expressar-se  incondicionalment, sense lleis ni codis, indispensable conductor del nostre recorregut vital i escènic.

El "PAPAGAYO" interior, símbol de la més brillant demència que alimenta
el nostre esperit creatiu. El "FLOU", l'acte transcendent que sacseja i fa batre el Papagayo Universal. FLOU PAPAGAYO, un atreviment espontani i necessari. Una imprudència irremeiable per donar peu al poema més pur i més senzill...

Espectacle per a tots els públics

Related links