Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Fins i tot la foscor. 25è Circ d'Hivern de l'Ateneu Popular de 9Barris a Girona

Companyia:
Circ d'hivern Ateneu Popular de 9Barris
Inici:
28 de febrer de 2021 - 18:00h
Final:
28 de febrer de 2021 - 19:00h
Adreça:
Teatre Municipal
Lloc:
Girona

Fins i tot la foscor (Even the Darkness) (即使是黑暗), és un espectacle de circ contemporani que ens parla de la història cultural i religiosa d’occident des d’un llenguatge tragicòmic. Un viatge a través de diferents èpoques i referents, des dels inicis de la humanitat fins al segle XX.
Amb sis artistes sobre l’escenari i disciplines com el trapezi, la dansa, la contorsió, la corda volant, la música en directe i el teatre.

Direcció: Philine Dahlmann i Eva Ordoñez. Repartiment: Emiliano Pino, Dominique Joannon, Laura Esposito, Julie Bergez, Elise Bjerkelund i Junyi Sun. Coreografia: Junyi Sun en col·laboració amb la companyia. Disseny il·luminació: Ivan Tomasevic. Concepte sonor: Emiliano Pino, Philine Dalhmann i Anatole Petit. Música en directe: Emiliano Pino en col·laboració amb la companyia. Vestuari: Mariona Signes. Escenografia: Mariona Signes i Salvatore Frasca. Disseny il·lustració: Chamo San. Una producció de: Bidó de Nou Barris. Coproducció: GREC Festival. Amb el suport de: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ICUB, Ajuntament de Barcelona, Xarxa TRANSVERSAL, INAEM i Barcelona Activa. Residències: Espai de Circ Cronopis, Tub d’assaig, La Central de Circ i Ateneu Popular 9 Barris.

Enllaços relacionats