Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

La punta de mi nariz de Kolektivo Konika al CC Zona Nord

Companyia:
Kolektivo konika
Inici:
13 de març de 2021 - 19:30h
Final:
13 de març de 2021 - 20:30h
Adreça:
CC Zona Nord
Lloc:
Barcelona

A PARTIR DELS 6 ANYS

Mirar-se el nas al mirall. I tocar-se’n la punta. I veure què hi ha més enllà. Però hi ha res més enllà? Què hi ha a l’altra banda del nostre nas? Altres nassos? Els nassos de qui? Ens hi enfilem?

Les cinc integrants del Kolektivo Konica són unes artistes de nassos i per nassos. Totes cinc poden veure què hi ha més enllà del seu nas: el nas d’algú altre. I s’hi emmirallen. I s’hi veuen reflectides. I s’hi troben. I s’hi enfilen. I dibuixen figures acrobàtiques que van molt més enllà del nas, del propi i de l’aliè.

Les sis artistes que conformen el Kolektivo Konica van fer una aposta de nassos i van decidir que les dones tenen molt a dir en el món de les acrobàcies, les piruetes, les cabrioles i els saltirons. Que si juntes són capaces de mirar més enllà del seu nas, podran enlairar-se fins a acariciar el cel. I buscar-li el nas. I trobar-li la punta. I això és el que fan en el seu primer espectacle: buscar el nas de l’altre per trobar-se el seu. Amb nassos i per nassos.

El Kolektivo Konica està integrat per Candela Casas, Elisa Strabioli, Greta Marí, Mar-i-Cel Borràs, Michela Fiorani i Shakti Olaizola; sis dones que han buscat una altra dona perquè les dirigeixi en el seu primer espectacle com a companyia, Francesca Lissia, artista italiana de circ, com elles, especialitzada en equilibrismes acrobàtics i que forma part de la companyia eia, amb la qual ha participat en espectacles com inTarsi o Espera.

Kolektivo konika

Directora: Francesca Lissia. Intèrprets: Candela Casas, Elisa Strabioli, Greta Marí, Mar-i-Cel Borràs, Michela Fiorani, Shakti Olaizola. Suport artístic: Jimena Cavalletti. Producció: Anna Castillo (Kolektivo Konika). Coproducció: Companyia de Circ “eia”. Amb el suport de Govern Basc. Altres col·laboradors: Travesía Pyrénées de Cirque, La Central del Circ, L\'Estruch Fabrica de Creació, La Grainerie, Cronopis Espai de Circ, Karola Zirko Espazio, Tub d\'Assaig, Roca Umbert Fàbrica d\'Arts. Vestuari: Fil-i-Berta. Fotografia: Charley Aimée. Disseny gràfic i vídeo: El Gato Productions

Projecte beneficiari del fons de creació del projecte de cooperació transfronterer Travesia - Pyrénées de cirque, cofinançat pel FEDER. Amb el suport de La Granerie i Roca Umbert: Fàbrica de les arts.  

Enllaços relacionats