Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Espectacle

Las Cossas Nostra al Festival Per Amor a l'Hart

Companyia:
Las Cossas Nostra
Inici:
18 de setembre de 2020
Final:
19 de setembre de 2020
Adreça:
Parc de la Remunta
Lloc:
Hospitalet de Llobregat


Mia Mine i Mr. Vita són gàngsters, víctimes de la moda italiana i us conviden a entrar en el seu món absurd i             extravagant… Us donen la benvinguda a la família!!!

Un món ple de laca pel cabell, or fals i pell de serp, l’espectacle arriba al públic de totes les edats. I la pregunta és, com aquesta parella superarà els desastres, convertint-los en triomfs i proeses, perquè tots gaudeixin de moment…

Una barreja de comèdia física, teatre, clown i circ, aquest duo dinàmic de gàngster amb un alt nivell tècnic, us delectaran amb un espectacle on tot és possible.

Las Cossas Nostra és la companyia dels artistes Amelia Cadwallader i Kiki Vita amb seu a Barcelona, ​​junts estan en un constant procés de creació de teatre de carrer, teatre físic, comèdia, circ i clown.

Amb anys d’experiència tant en teatre de carrer i escena, durant els últims 10 anys han estat en gira mundial amb els seus espectacles de teatre de carrer i han actuat en innombrables esdeveniments i festivals com ara Glastonbury Music Festival (UK), Edinburgh Fringe Festival (UK), The Canadian National Exhibition, The Tasmanian Circus Festival and Christchurch World Buskers Festival (NZ).


Habituals en l’escena cabaretera de Barcelona, ​​on a més de produir, presentar i actuar en esdeveniments com ara Cabaret El Otto, Cabaret de Cent, Bon Vaudeville i festes d’empreses, són els fundadors i creadors de Xarxa Velvet – una petita carpa de circ de estil’pop up.
 

Enllaços relacionats