Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Agenda

Agenda

<< Altres Trobada

3a Trobada de Malabaristes, Equilibristes i Artistes de Circ a Girona

Companyia:
Diverses
Inici:
16 de febrer de 2020 - 10:00h
Final:
16 de febrer de 2020 - 20:00h
Lloc:
Girona

3a Trobada de Malabaristes, Equilibristes i Artistes de Circ a Girona

Un any més Contaminando Sonrisas i Associació cultural d'equilibrisme i malabars us portem per tercera vegada la trobada de malabaristes, equilibristes i artistes de circ de Girona. Enguany serà el diumenge 16 de febrer al mateix lloc que l'any passat, al parc central de Girona. Per reivindicar un cop més els carrers i les places de la nostra ciutat com a un lloc de connexió, transformació i aprenentatge tant pels artistes com pels habitants de la ciutat fent visible el circ social, local i popular.

La trobada començarà a les 10:00 del matí i s'allargarà fins a les 20:00 del vespre, com l'any passat hi haurà diferents zones:

• Zona de joc lliure: Espai obert per practicar i compartir acompanyats pel sound system de Camp a Traves i les seves melodies.
• Zona Slackline: Espai equipat amb tota la varietat de slacklines imaginables.
• Zona acrobàcia: Espai on practicar tota classe d'acrobàcies.
• Zona Tallers: Espai on és realitzaran tres tallers de forma gratuïta i oberta.
- Taller d'acroyoga: Obert a tots els nivells amb una gran professional per guiar i ensenyar a tothom qui vulgui aprendre aquesta disciplina. D'11:30 a 13:00 impartit per Mireia Campesol.
- Taller Dapostar: Els amics de Dapostar Original ens vindran a ensenyar tant les bases del dapostar com els trucs més complicats. 13:00 a 14:30
- Taller d'expressió corporal: Info Proximament
• Zona Aeris: Comptarem amb dues estructures per practicar diferents disciplines d'aeris.
• Zona Barra: Primera gran col·laboració amb els amics de Foc a la Feixa que portaran la barra de la 3a Trobada de Malabaristes, Equilibristes i Artistes de Circ a Girona. També comptarem amb servei de pizzeria artesanal.

- Com a novetat aquest any a les 16:30 a la zona slackline tindrà lloc la presentació dels atletes que participaran a les competicions nacionals i internacionals del 2020 on cada un farà una petita demostració del que sap fer sobre la linia.

A diferència de l'any passat la trobada i la Gala es faran en dies diferents per tal que l'organització pugui oferir una millor qualitat dels dos esdeveniments. La Gala serà el dissabte 15 de febrer i pròximament hi haurà entrades a la venta online i més informació.

Tot això estarà ambientat amb el sound system i els DJ's de Camp a Través que ens posaran la millor música durant tota la jordana. Line up aviat.

Però no marxeu quan caigui el sol i vingui el fred perquè a partir de les 18:30 i fins a les 19:30 tindrem una càlida i espectacular jam session de foc!

Organitza: Contaminando sonrisas i Associació cultural d'equilibrisme i malabars
Amb la col·laboració de foc a la feixa, Camp a través, Dapostar original

Enllaços relacionats